اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

احتمال برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری ترکیه

احتمال برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری ترکیه رئیس جمهور ترکیه از احتمال برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری در ماه می سال جاری میلادی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۲۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 18
کد خبر: ۱۶۹۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه روز چهارشنبه اعلام کرد که ترکیه انتخابات را در ۱۴ ماه می برگزار می‌کند یعنی یک ماه زودتر از آنچه قبلاً اعلام شده بود.

به گزارش رویترز، انتخابات پارلمانی و ریاست‌ جمهوری ترکیه با هم و بزرگترین آزمون برای اردوغان خواهد بود.

در شرایطی که یک اتحاد اپوزیسیون وعده عقب نشینی از سیاست‌های اقتصادی غیرمتعارف رئیس‌ جمهور را می‌دهد، رای‌گیری همچنین درباره نحوه اداره ترکیه و نقشی که ممکن است برای کاهش درگیری در اوکراین و خاورمیانه ایفا کند، تصمیم خواهد گرفت.

اردوغان خطاب به قانونگذاران حزب عدالت و توسعه در پارلمان گفت که ترک‌ها مخالفان را در همان تاریخی که انتخابات در سال ۱۹۵۰ برگزار شد، در پای صندوق‌های رأی شکست خواهند داد.

اردوغان در مورد ائتلاف شش حزبی که به دنبال سرنگونی او هستند، گفت: «ملت ما به این کودتاچیان، این جدول شش نفره جاه‌طلب، اما نالایق، در همان روز پس از ۷۳ سال «بس است» خواهد گفت.

در انتخاباتی که در ۱۴ می ۱۹۵۰ برگزار شد، حزب دموکرات بر حزب جمهوری خواه خلق که ۲۷ سال از زمان تأسیس آن بر ترکیه حکومت کرده بود و بزرگترین حزب در اتحاد مخالفان امروزی است، پیروز شد.

سال گذشته اردوغان گفته بود که رای گیری در ماه ژوئن برگزار می‌شود، اما اوایل این ماه گفت که تاریخ ممکن است از ۱۸ ژوئن زودتر باشد.

حزب حاکم عدالت و توسعه همچنان قوی‌ترین حزب در ترکیه است و احتمالاً یک نیروی قدرتمند در پارلمان باقی خواهد ماند، اما نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اردوغان در برابر برخی رقبای احتمالی عقب است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار